امروز : 24 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/02/10 - 06:49
  • تعداد بازدید : 335
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران

اولین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون اردبیل در جعفرآباد مغان برگزار شد

اولین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون اردبیل با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران، جمعی از مسئولین استان و عشایر 6 استان کشور در جعفر آباد مغان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، عباس پاپی‌زاده رئیس سازمان امور عشایر ایران در مراسم افتتاح این جشنواره با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری عشایر، اظهار داشت: برگزاری جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، اقتصادی و تولیدی عشایر دارای اهمیت زیادی است.


وی اظهار امیدواری کرد با برگزاری این جشنواره با حضور سفرای کشورهای عضو اکو بتوانیم ظرفیت‌های صنایع دستی و گردشگری عشایر را ترویج و یک درآمد مکمل را برای عشایر فراهم کنیم.


رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه برگزاری جشنواره کوچ عشایر اردبیل فرصتی برای معرفی توانمندی‌های عشایر در زمینه‌های مختلف است که می‌توان از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد، اظهار کرد: در گردشگری عشایر می‌توان کارهای جدیدی را با هدف درآمدزایی بیشتر برای جامعه عشایری شروع کرد تا این قشر زحمتکش با رغبت بیشتری به تولید بپردازند.


وی با بیان اینکه ظرفیت‌ها و قابلیت‌های عشایر در کشور ناشناخته مانده است، افزود: با برگزاری جشنواره‌های عشایری می توان این قابلیت‌ها و توانمندی‌ها را احیا کرد.


پاپی‌زاده بیان کرد: با توسعه قابلیت‌های عشایر هم می‌توان به اقتصاد جامعه عشایری کمک کرد و هم برای جامعه شهرنشین فضای گردشگری و سفر ارزان قیمت فراهم کرد.


 


اجرای چهار طرح برای عبور عشایر از تولید معیشتی به تولید اقتصادی 


 رئیس سازمان امور عشایر ایران بیان داشت: سازمان امور عشایر برنامه‌هایی را برای عبور عشایر از زندگی و تولیدات معیشتی به سمت تولیدات اقتصادی در دست اجرا دارد و چهار طرح را در این خصوص در دست اجرا داریم.


وی اظهار داشت: طرح توسعه گردشگری عشایر یکی از طرح‌های مهم است که در مناطق عشایری در دست اجرا است و طرح توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز، طرح توسعه گیاهان دارویی و طرح توسعه صنایع دستی عشایر نیز از دیگر طرح ها می باشد.


پاپی زاده افزود: این طرحها به تمام استان‌ها ابلاغ شده ضمن اینکه در کشت و جمع آوری گیاهان دارویی هم اقدامات خوبی متناسب با ظرفیت هر منطقه انجام شده است.


 رئیس سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: ظرفیت بسیار بزرگی در برخی از مناطق کشور در تولید گیاهان دارویی وجود دارد که دولت تسهیلات 4درصدی به میزان ۵۰هزار میلیارد ریال در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.


گفتنی است، وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در نشستی که در مهر ماه ۱۳۹۸در خجند تاجیکستان برای توسعه گردشگری مشترک بین این کشورها برگزار شد، شهر اردبیل را برای سال ۲۰۲۳به عنوان پایتخت گردشگری این کشورها انتخاب و تصویب کردند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب