امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/09/12 - 16:20
  • تعداد بازدید : 212
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اشتغال جوانان مطالبه اصلی عشایر نهبندان است

فرماندار نهبندان گفت: اشتغال جوانان مطالبه اصلی عشایر شهرستان است و برای این منظور ارتباط سرمایه گذاران بخش معادن و صنایع با جوانان عشایری را فراهم می کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، ابوالفضل ایروانی در جمع هیات اندیشه ورز عشایر در بخش "شوسف" نهبندان، اظهار کرد: ۳۰درصد از جمعیت نهبندان را عشایر تشکیل می دهند که نقطه قوت و پتانسیل بسیار مطلوبی برای هر گونه خدمت رسانی به این قشر مرزبان تلقی می شود.


وی با بیان اینکه یکی از مطالبات عشایر که از دولت سیزدهم داشته اند توجه به زیرساخت ها بوده است، افزود: مقاوم سازی خانه های عشایر، توجه به تامین آب، گاز، برق و توزیع پنل های عشایری از جمله این خدمات است.


ایروانی اشتغال جوانان را مطالبه اصلی عشایر این شهرستان عنوان کرد و گفت: ارتباط سرمایه گذاران بخش معادن و صنایع با عشایر منطقه را فراهم می کنیم تا اشتغال جوانان عشایری محقق شود.


فرماندار نهبندان گفت: عملیات اجرایی ۴۰کیلومتر خط انتقال آب در مناطق عشایری نهبندان در دستور کار است که با بهره برداری از آن، آب شرب عشایر شهرستان در یک پایداری مطمئن قرار می گیرد.


وی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تعداد هفت حلقه چاه آب از جمله چاهداشتی و معدن حاجات را بر اساس آمایش سرزمین حفر و تجهیز کردیم، افزود: انتقال خط آب شرب سالم به مناطق عشایری "شوسف" و تا انتهای خط روستای "خواجه منجیکوه" از دیگر اقدامات مهم در این حوزه است.


ایروانی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی خط انتقال آب به طول ۱۵کیلومتر در فاز دوم "گله چاه" آغاز شده است، افزود: این خط انتقال تا پایان سال به بهره برداری می رسد و تنها پنج کیلومتر در محله عشایری "گرم تمام ده" باقی می ماند که با اتمام این بخش، عشایران بخش شوسف از آب شرب سالم بهره مند می شوند.


فرماندار نهبندان گفت: حفر چاه آب در روستای "چاهداشتی" توقع ۱۲ساله مردم این منطقه بود که انتقال آب از جهاد کشاورزی به عشایر انجام و چاه آن در یک ماه آینده تجهیز می شود.


وی بیان کرد: شهرستان نهبندان در یک منطقه گرم و خشک قرار گرفته و خشم طبیعت و کاهش نزولات آسمانی آسیب هایی را برای دامداری عشایر به بار آورده است که توسعه صنایع دستی به عنوان اقتصاد جایگزین عشایر در دستور کار است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب