سرپرست سازمان امور عشایر ایران خبر داد:
اختصاص ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات کمبهره به عشایر خوزستان
سرپرست سازمان امور عشایر ایران گفت: در سال جهش تولید برای حمایت از زنجیره تولید گوشت قرمز بیش از ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات کمبهره به عشایر خوزستان اختصاص داده ایم تا در پرواربندی دام و خودکفایی در تولید گوشت قرمز اقدام کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، شاهپور علائی مقدم چهارشنبه 19 آذر در حاشیه بازدید از مناطق عشایری شهرستان ایذه، هدف از سفر به خوزستان را بررسی پروژههای آبرسانی به سامانههای عشایری این استان عنوان کرد و افزود: آبرسانی به سامانههای عشایری از برنامه جدی سازمان امور عشایر است که این مهم در مناطق عشایری خوزستان در حال انجام است.
وی گفت: چندین پروژه آبرسانی به عشایر در شهرهای ایذه، باغملک، مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا در دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.
علائی مقدم اضافه کرد: در قانون بودجه سال ۹۸ از محل صندوق توسعه ملی بیش از 254 میلیارد تومان و در سال ۹۹ نیز 135 میلیارد تومان از همین منبع برای تامین آب عشایر کشور با اذن مقام معظم رهبری و تصویب مجلس شورای اسلامی اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه از این مقدار 46 میلیارد تومان برای طرحهای عشایر خوزستان اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: از این میزان حدود ۱۸ میلیارد تومان در ایذه، باغملک، مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل بوده است که پروژه های آن پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد دارند و در دهه فجر به بهره برداری می رسند.
ضرورت اختصاص یک ردیف اعتبار ملی برای راههای عشایری کشور
سرپرست سازمان امور عشایر ایران در بازدید از راههای عشایری آسیب دیده خوزستان بر اثر سیل، بر اختصاص یک ردیف اعتبار ملی برای بازسازی، بهسازی، پیشرفت و تکمیل راههای عشایری کشور تاکید کرد.
وی افزود: احداث جاده و تونل در مناطق سخت گذر ایذه نیز با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در حال انجام است و این پروژه نیز تا دهه فجر به بهرهبرداری میرسد؛ این جاده یکی از راههای استراتژیک برای دسترسی سامانههای عرفی عشایری شهرستان ایذه محسوب میشود.
علائی مقدم خاطرنشان کرد: این پروژهها در این شرایط سخت تنها با اتکا به فرهنگ جهادی و عزم جدی و رسالت خدمات رسانی و ساماندهی عشایر در حال اجرا هستندو
وی از برنامههای سازمان امور عشایر برای حمایت از مشاغل خانگی سخن گفت و افزود: در بحث اشتغال زنان عشایری، بر روی مشاغل بومی عشایری از جمله صنایع دستی، فرش، گلیم، جمع آوری گیاهان دارویی، تولید لبنیات و فرآورده های لبنی برنامهریزی کردهایم.
علائی مقدم ادامه داد: ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل ماده ۱۰ و ۱۲ به عشایر خوزستان اختصاص داده ایم که ۴۰ درصد آن در شهرهای ایذه، باغملک، مسجد سلیمان، لالی اندیکا و هفتکل پرداخت خواهد شد و شاهد شکوفایی و ارتقای سطح معیشت و رفاه عشایر عزیز خواهیم بود.
نظر دهید