امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 14:01
  • تعداد بازدید : 186
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت

آغاز طرح ملی "نسیم مهربانی" و ارسال اقلام مورد نیاز مدارس مناطق کمتر توسعه‌یافته

طرح ملی "نسیم مهربانی" و تهیه و ارسال اقلام مورد نیاز مدارس و دانش‌آموزان مناطق کمتر توسعه‌یافته با حضور وزیر آموش و پرورش در شهریار آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از پانا، مراسم آغاز طرح ملی "نسیم مهربانی" و تهیه و ارسال اقلام مورد نیاز مدارس و دانش‌آموزان مناطق کمتر توسعه‌یافته با حضور وزیر آموش و پرورش در اردوگاه دانش‌آموزی شهید‌ منتظری شهرستان شهریار برگزار شد.


 وزیر آموزش و پرورش در این مراسم اظهار داشت: از افتخارات جمهوری اسلامی همین بس که مدیریت کلان کشور در دست کسانی است که از دل روستاها و چادرهای عشایر رشد کرده‌اند و پله پله به پست‌های بالای مدیریتی رسیده‌اند.


رضامراد صحرایی با اشاره به این‌که طرح ملی "نسیم مهربانی" کار‌ی مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت اقتصاد است، گفت‌: این کار نمونه‌ای از کوشش برای گسترش عدالت در اداره امور است و اینکه امروز قرار است اموال جمع‌آوری شده به دست محروم‌ترین دانش‌آموزان برسد، مصداق بارز تبدیل کردن یک تهدید به فرصت بی‌نظیر و استفاده بهینه از این اموال است.


وی افزود: اینکه بهانه‌هایی برای کوشیدن در مسیر عدالت پیدا می‌کنیم، امری ستودنی است و اینکه سازمان اموال تملیکی به این تشخیص رسید که این اقلام را در جایی هزینه کند که سرمایه‌گذاری است، جای تقدیر و تشکر دارد.


صحرایی اضافه کرد: تمامی کسانی که در این امر خداپسندانه شرکت‌ کرده‌اند با حس انسانی تلاش و کوشش خود را انجام داده‌اند و فرایند آماده‌سازی این اقلام نیز نشان از این دارد که همکاران عزیز ما آن را صدقه جاریه می‌دانند، چرا که هر دانش‌آموزی که از این اقلام استفاده کند و در آینده کار خیر انجام دهد، ثواب آن نیز به تهیه‌کنندگان می‌رسد و به نحوی در آن کار خیر سهیم هستند.


وزیر آموش و پرورش با بیان اینکه عدالت، آرمان اصیل انقلاب اسلامی است و از برکات نظام جمهوری اسلامی، عدالت آموزشی است، گفت: پیش از انقلاب سرانه فضای دانش‌آموزی برای هر دانش‌آموز حدود ۱.۵ مترمربع بود اما امروز به بیش از ۵.۲۰ مترمربع رسیده‌ و در سند تحول بنیادین افق‌های بلندتری مورد نظر است.


وی افزود: پیش از انقلاب کمتر از نیمی از جمعیت دانش‌آموزی ایران به آموزش و پرورش دسترسی داشتند اما الان افتخار این است که بیش از ۵۰۰ مدرسه یک نفره در کشور وجود دارد و این به معنای برقراری عدالت‌ است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب