امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/06/31 - 11:38
  • تعداد بازدید : 623
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس امور عشایر استان مرکزی:

31میلیارد ریال تسهیلات به عشایر استان مرکزی پرداخت شد

علی اکبر منصوری گفت: 31 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت در قالب بسته حمایتی دولت به عشایر این استان پرداخت شد.

رئیس امور عشایر مرکزی گفت: 31 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت در قالب بسته حمایتی دولت به عشایر این استان پرداخت شد.



به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل ازخبرگزاری ایرنا، علی اکبر منصوری افزود: این میزان تسهیلات در راستای حمایت مستقیم دولت از زنجیره تولید گوشت قرمز و ایجاد اشتغال پایدار به 102 نفر از عشایر استان پرداخت شده است.



وی اظهار داشت: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به منظور تسهیل در معیشت و تامین علوفه مورد نیاز عشایر در شرایط تشدید پدیده خشکسالی در دستور کار قرار دارد.



منصوری بیان کرد: 18 میلیارد ریال به عنوان منابع اولیه این تسهیلات در اختیار استان قرار گرفت که با معرفی عشایر به بانک و جذب اعتبار تخصیصی محدودیت برداشته شد.



 رئیس امور عشایر استان مرکزی ادامه داد: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از 100 تا 200 میلیون ریال از محل اعتبارات خشکسالی و 250 میلیون ریال تا یک میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی به هر متقاضی و تامین کنسانتره یارانه دار جیره نویسی شده از بسته های حمایتی دولت به عشایر است.



وی گفت: بسته های حمایتی دولت تاثیر به سزایی در ضریب تولید و تبدیل علوفه به گوشت و افزایش سودآوری این بخش دارد به طوری که نقدینگی عشایر با دریافت این تسهیلات افزایش یافته و به سهولت می توانند علوفه تهیه کنند و از طرف دیگر با کنسانتره جیره نویسی شده توسط شرکت تعاونی وزن هر بره در طول سه ماه تا 60 کیلو گرم افزایش می یابد.



منصوری ادامه داد: این فرآیند ضریب تبدیل علوفه به گوشت را افزایش می دهد و در بازه زمانی کمتر از سه ماه برای عشایر سودآوری دارد.



وی گفت: اعتبار خشکسالی امسال عشایر استان مرکزی هشت میلیارد ریال بود که در قالب تسهیلات با سود 4 درصد و دوره باز پرداخت پنج ساله  پرداخت شد.



 عشایر استان مرکزی شامل ایل شاهسون، مغان، سنگسری، زند راویه ای، کرد کلهر، ذلکی، کله کوهی و عرب خراسانی است. جمعیت عشایری استان مرکزی بیش از پنج هزار نفر در قالب یکهزار خانوار است که بیشتر در مناطق مختلف ساوه، زرندیه، دلیجان و خمین زندگی می کنند.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب