امروز : 05 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1394/12/19 - 08:56
  • تعداد بازدید : 822
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قائم مقام سازمان امور عشایر:

1000خانوار عشایری در قصرشیرین اسکان داده می شوند

میرولی صفرزاده گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، در سال آینده مطالعات طرح اسکان 1000 خانوار عشایری در قصرشیرین آغاز می شود.

قائم مقام سازمان امور عشایر گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و در صورت تصویب، در سال آینده مطالعات طرح اسکان 1000 خانوار عشایری در شهرستان قصرشیرین آغاز می شود.


 


 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر کرمانشاه، میرولی صفرزاده در دیدار با عشایر مناطق قشلاقی و  بازدید از طرح اسکان 1000 خانوار عشایری در قصر شیرین اظهار داشت:  همکاران امور عشایر در استان با همکاری سازمان جهاد کشاورزی برنامه ای برای اسکان 1000 خانوار عشایری دارند و با توجه به استعدادهای مناسب منطقه برای کشاورزی و توسعه باغات و ایجاد زیرساختهای مناسب، در سال آینده مطالعات خاک و آب و امکان سنجی توسعه کشت و کشاورزی انجام خواهد شد.


 


وی افزود: با کمک خود عشایر حدود ده هزار هکتار از اراضی  این منطقه در اختیار عشایر قرارخواهد گرفت و 1000 خانوار عشایری در این منطقه اسکان داده خواهند شد.


 


صفرزاده در خصوص میزان تولیدات عشایر گفت:  در حال حاضر حدود 220 هزار خانوار عشایر در کشور وجود دارد که 1200000 نفر جمعیت دارند و  با در اختیار داشتن 24 میلیون راس دام سالانه بیش از 190 هزار تن گوشت قرمز را روانه بازار مصرف می کنند.


 


وی اضافه: باتوجه به اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در 19 استان کشور پیش بینی مشود که مجموع تولیدات عشایر در پایان سالجاری شش هزارتن نسبت به سال گذشته  افزایش یابد.


 


در این دیدار که فرماندار شهرستان قصرشیرین و مدیر کل امور عشایر استان نیز حضور داشتند، تاتار، فرماندار قصرشیرین نیز در سخنانی گفت: فرمانداری شهرستان و سایر ادارات مرتبط در سطح شهرستان آمادگی لازم را برای هرگونه همکاری در زمینه برخورداری عشایر از شاخص های توسعه دارند و انشاا... بتوانیم  همسو با سیاست های نظام و با استفاده حداکثری از امکانات موجود، گامی موثر در مرتفع نمودن نیازهای عشایر در زمینه های مختلف برداریم.


  


مدیر امور عشایر استان نیز در خصوص طرح انتقال آب از رودخانه سیروان گفت: بنا بر اين است كه با انتقال آب از رودخانه سيروان به دشت هاي مرزي استان تحول اقتصادي چشم گيري در این منطقه بوجود آيد.


 


علی اشرف آزادی  اردامه داد: با درك عميق از اين رخداداد خطير، تمامی تلاش خود را صرف هر چه بيشتر بارور شدن اين امر خواهیم کرد كه نهایتاً منجر به توسعه اقتصادي و  رفع بسياري از معضلات و مشكلات از جمله کاهش درصد بیکاری، بالا رفتن توليد و در نهايت اسکان 1000 خانوار عشایر خواهد شد.


 


وی خاطنشان کرد: برآنیم تا با مشارکت همه جانبه عشایر و توجیه آنان در همسویی با اجرای این طرح، نقش خود را در اجرای این طرح ملی به نحو احسن ایفا نماییم.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب