مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری:
سالانه ۱۱ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر چهارمحال و بختیاری تولید می شود
مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۱۱ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یحیی حسین پور با بیان این مطلب افزود: این میزان تولید ۵۵ درصد نیاز استان به گوشت قرمز را تأمین میکند.
وی گفت: همچنین سالانه به طور متوسط ۳۵ هزار تن شیر خام توسط عشایر استان تولید و بخش عمده آن به ماست، کره، کشک و قارا تبدیل میشود.
مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: عشایر استان چهارمحال و بختیاری دارای یک میلیون و ۵۵۰ هزار رأس گاو، گوساله، گوسفند، بز و بزغاله هستند.
نظر دهید