امروز : 23 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1402/02/11 - 08:14
  • تعداد بازدید : 375
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور سفرای کشورهای عضو اکو

اختتامیه نخستین جشنواره‌ بین المللی کوچ عشایر شاهسون اردبیل برگزار شد

مراسم اختتامیه نخستین جشنواره‌ بین المللی کوچ عشایر شاهسون اردبیل با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران و سفرای کشورهای عضو اکو در جعفرآباد مغان برگزار شد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان اردبیل، در دومین روز جشنواره بین المللی  کوچ عشایر شاهسون اردبیل و مراسم اختتامیه این جشنواره در روز جمعه 8 اردیبهشت ماه با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رئیس سازمان امور عشایر ایران، دبیرکل سازمان همکاری های اقتصادی اکو، سفیران کشورهای حاضر در رویداد گردشگری اردبیل ۲۰۲۳ و جمعی از مقامات کشوری و استانی در جعفرآباد مغان برگزار شد.


مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با اشاره به حضور عشایر شاهسون، عرب، کرد، ترکمن، بختیاری و کرمانج در این جشنواره، هدف از برگزاری جشنواره را حفظ و احیای توانمندی های عشایر در زمینه های اقتصادی و اجتماعی و معرفی محصولات تولیدی و صنایع دستی عشایر و همچنین زمینه سازی برای حضور کارشناسان و اساتید برای تحقیق و پیوست گردشگری عنوان کرد.




حاتم طهماس پور گفت: در جریان رویداد گردشگری اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو، وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رئیس سازمان امور عشایر، سفیر چین در ایران، سفرای کشورهای عضو اکو و جمعی از مسئولان استانی ظهر جمعه ۸ اردیبهشت ماه از محل برگزاری جشنواره بازدید و با غرفه‌داران گفت‌وگو کردند.


وی بیان داشت: برپایی غرفه‌های تخصصی کشورهای عضو اکو و برخی از دستگاه‌های اجرایی کشور، اجرای مسابقات تیراندازی، پخت نان و آش، نمایش اسب سواری، نمایش شتر و اجرای نمادین کوچ عشایر از بخش‌های مختلف این جشنواره بود و هنرمندانی از عشایر اردبیل، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و اقوام کشورهای عضو اکو با اجرای آیین‌های نمایشی و اجرای موسیقی محلی گوشه‌هایی از هنر و فرهنگ خود را به نمایش گذاشتند و در پایان جشنواره با اهدای لوح از غرفه داران و نمایندگان عشایر حاضر در جشنواره تجلیل شد.


نخستین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون از روز پنجشنبه 7 اردیبهشت ماه با برپایی ۳۰ غرفه صنایع‌دستی و بیش از 60 آلاچیق‌ و سیاه چادر عشایر استان های اردبیل، خوزستان، گلستان، خراسان شمالی و کرمانشاه و حضور اقوامی از کشورهای قزاقستان، افغانستان و ترکمنستان آغاز به کار کرده بود.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب