۶۰درصد گوشت مردم کهگیلویه و بویراحمد توسط عشایر تولید می شود
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۰درصد گوشت قرمز مورد نیاز مردم استان توسط عشایر تولید می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، فضل الله آذرفر با بیان این مطلب افزود: ۳۵درصد صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد شامل جاجیم، گلیم و گبه معادل ۱۰هزار مترمربع از سوی عشایر تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی گفت: کهگیلویه و بویراحمد ۱۲هزار خانوار عشایری با جمعیت ۷۲هزار نفر دارد که ۱۰درصد جمعیت استان را تشکیل میدهند.
آذرفر با اشاره به اینکه عشایر کهگیلویه و بویراحمد دارای یک میلیون و ۱۰۰هزار راس دام سبک و ۹هزار راس دام سنگین هستند، گفت: ۶۰درصد گوشت قرمز و ۵۰تن تولیدات دامی مورد نیاز مردم استان توسط عشایر تامین میشود.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد افزود: همچنین ۲۷درصد محصولات زراعی و ۱۷درصد محصولات باغی استان را نیز عشایر تولید میکنند.
نظر دهید