امروز : 27 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1398/10/29 - 08:29
  • تعداد بازدید : 1094
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل امور عشایر ایلام:

۳۱ درصد پروتئین استان ایلام توسط عشایر تولید می شود

مدیرکل امور عشایر ایلام گفت : ۳۱ درصد پروتئین ایلام توسط جامعه عشایر ی استان تولید و روانه بازار می شود.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر ایلام، علی سلیمی اظهار کرد: عشایر ایلام با داشتن یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین از قطب های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور هستند.


وی افزود: ۱۱ درصد جمعیت استان را عشایر تشکیل می دهند که ۵ درصد کل جمعیت عشایری کشور هستند.


مدیرکل امور عشایر ایلام یادآور شد: تولید گوشت قرمز توسط عشایر ایلام از ۷ هزار و ۹۰۰ تن در سال گذشته به بیش از ۸ هزار تن در سال جاری رسیده است.


سلیمی با اشاره به پلاک گذاری دام عشایر استان برای جلوگیری از قاچاق دام، اظهار داشت: از مزایای این طرح می توان به ساماندهی حمل و نقل و فروش دام، قابل شناسایی و پیگیری بودن دام، جلوگیری از قاچاق دام، برآورد تولید کشور، دسترسی به آمار دام موجود کشور، کنترل بیماری های دامی و اقدام به موقع در انجام واکسیناسیون دام، پرداخت تسهیلات اشتغال و بیمه دام است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب