نماینده مردم زاهدان در مجلس دهم:
مدارس متحرک راهکاری برای جلوگیری از بازنماندن دانش آموزان عشایری از تحصیل
نماینده مردم زاهدان معتقد است ایجاد مدارس متحرک و سیار برای عشایر راهکاری برای بازنماندن دانش آموزان این قشر از تحصیل تلقی میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری خانه ملت، علیم یارمحمدی درباره وضعیت مدارس در استان سیستان و بلوچستان گفت: فاصله ما با مردم کشور معنادار است بنابریان قطعاً نیازمند برنامه ریزى اصولی بویژه در حوزههای آموزشی در مدارس در این حوزه انتخابیه هستیم تا بتوان توسعه علمی در استان سیستان و بلوچستان را به بهترین شکل ممکن رقم زد.
وی بابیان اینکه دولت فکری اساسی برای ساماندهی مدارس کپری بکند تا بتوان مدارس را به اصطلاح در روستاها نیز مقاوم سازی کرد، افزود: با توجه به شرایط و موقعیت عشایر استان سیستان و بلوچستان الزامی است که معلمان از مردم شریف عشایر انتخاب شوند تا بتوانند تعامل سازنده ای در حیطه آموزشی در این حوزه ایجاد کنند.
یارمحمدی بازماندن از تحصیل ریشه بسیاری از نابسامانی ها عنوان کرد و گفت: بنابراین می بایست فکری اساسی برای افزایش امکانات آموزشی در مدارس استان سیستان و بلوچستان کرد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پراکندگی جمعیتی در استان سیستان و بلوچستان نیز یکی از موانع اساسی برای ساماندهی دانش آموزان در این حوزه انتخابیه است.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی مدارسی که تنها 5 الی 6 دانش آموز دارند نیازمند برنامه ریزی اصولی است، ادامه داد: می توان با ساماندهی دانش آموزان و ایجاد مدارس سیار بسیاری از مشکلات دانش آموزان را به سادگی برطرف کرد تا دانش آموزان برای عدم وجود فضای آموزشی، از تحصیل باز نمانند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه هیچ سنخیتى بین فضاهاى مجازى و دانش آموزان در استان سیستان و بلوچستان وجود ندارد، یادآور شد: ایجاد مدارس متحرک و سیار برای عشایر و روستاییان راهکاری برای بازنماندن دانش آموزان از تحصیل تلقی می شود.
نظر دهید