امروز : 03 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/04/10 - 17:34
  • تعداد بازدید : 602
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان:

عید فطر، بازگشت انسان به فطرت و سرشت الهی خویش است

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان امور عشایر گفت: عید فطر برای کسانی عید خواهد بود که خداوند روزه‌هایشان را پذیرفته و به مقام تقوا رسیده باشند.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان امور عشایر گفت: عید فطر، بازگشت انسان به فطرت الهی خویش است و برای کسانی عید خواهد بود که خداوند روزه‌هایشان را پذیرفته و به مقام تقوا رسیده باشند.


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان امور عشایر ایران، حجت‌الاسلام حسین کاشی، در دیدار عیدانه کارکنان سازمان امور عشایر که صبح شنبه 10 تیرماه با حضور رییس، مدیران و کارکنان سازمان امور عشایر در نمازخانه سازمان برگزار شد، با تبریک عید سعید فطر گفت: درک فیوضات ماه مبارک رمضان، نعمت عظیمی است که خداوند متعال به مومنین عطا کرده است و برای درک عظمت عید فطر، باید عظمت ماه مبارک رمضان را متوجه شد.


وی اظهار داشت: در آموزه‌های دینی ما ویژگی‌های متعددی برای ماه مبارک رمضان بیان شده است که از برجسته‌ترین آنها می‌توان به تقویت ارتباط انسان با خدا و مردم و قطع ارتباط او با شیاطین نام برد.


حجت‌الاسلام کاشی تصریح کرد: مطابق بیان صریح پیامبر گرامی اسلام(ص) در خطبه شعبانیه، شیاطین در ماه رمضان در غل و زنجیر هستند و لذا اثرگذاری آنها بر انسان بسیار محدود شده و به همین جهت است که آمار جرم و جنایت در ماه رمضان در مقایسه با ماه‌های دیگر به طور محسوسی کاهش می یابد.


مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان ادامه داد: ماه رمضان، ماه تقویت ارتباط با خالق هستی و قرب الی الله و بندگی خداست و نماز و روزه و قرائت قرآن و دعا موجب نزدیک شدن به خداست، بنابراین اگر کسی بخواهد در طول سال از نفوذ شیاطین در وجود خود در امان باشد، باید پیوسته در تقویت ارتباط خود با خدا و اهل بیت(ع) بکوشد.


وی با اشاره به ویژگی سوم ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: دعاهای توصیه شده در ماه مبارک رمضان، همگی دال بر ایجاد و تقویت ارتباط انسانها با یکدیگر است و تاکید بر اطعام و افطاری دادن به فقرا و روزه‌داران نیز در همین جهت است. این ماه تمرینی برای تقویت ارتباط با خدا، قطع رابطه با شیاطین و بهبود ارتباط با بندگان است.


حجت‌الاسلام کاشی در بخش پایانی سخنان خود با طرح این سوال که چرا عید می‌گیریم، گفت: عید فطر یعنی بازگشت انسان به فطرت و سرشت الهی خویش است و بر اساس فرمایش امیرمومنان(ع)، عید فطر برای کسانی عید خواهد بود که خداوند روزه‌هایشان را پذیرفته و به مقام تقوا رسیده باشند.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب