استاندار خراسان جنوبی:
عشایر یکی از مولفههای تأمین امنیت در کشور هستند
استاندار خراسان جنوبی گفت: عشایر از دیرباز حافظ مرزهای کشور بوده و نقش بسیار مهمی در تقویت مولفههای امنیتی کشور بر عهده دارند
استاندار خراسان جنوبی گفت: عشایر از دیرباز حافظ مرزهای کشور بوده و نقش بسیار مهمی در تقویت مولفههای امنیتی کشور بر عهده دارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، وجه الله خدمتگزار عصر روز دوشنبه 27 بهمن در شورای عشایری خراسان جنوبی با بیان اینکه تا سال 1207 هجری شمسی حفاظت از مرزها بر عهده مرزنشینان بوده است، اظهار داشت: با وجود محدودیتهای مالی و اعتباری اما اقدامات بسیار خوبی در زمینه ارائه خدمات مطلوب به مرزنشینان و عشایر انجام شده که قابل تقدیر است.
وی عشایر را از مهم ترین مولفههای تأمین امنیت مرزی دانست و گفت: عشایر با کمترین هزینه بیشترین پایبندی را به ارزشهای انقلابی داشته و دارند.
خدمتگزار با بیان اینکه باید در راستای تقویت معیشت عشایر و ارتقای سطح رفاه زندگی آنها تلاش کرد تا اقدامات بهتر و بیشتری انجام شود، افزود: ما آمادگی داریم تا هر کمکی که لازم باشد از سوی مسئولان استان خراسان جنوبی برای کمک به عشایر فراهم شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به افزایش آرد عشایر اظهار داشت: با پیگریهایی که انجام دادیم سهمیه آرد عشایر از 7 کیلوگرم به 12 کیلوگرم رسید و هنوز هم اگر مسئولان اداره کل امور عشایری خراسان جنوبی احساس میکنند عشایر به آرد بیشتری نیاز دارند، هیچ مشکلی برای تأمین آن نداریم.
وی با اشاره به پیشنهاد نامگذاری یک روز در تقویم رسمی کشور با نام عشایر گفت: پیگیریهایی در این زمینه صورت گرفته اما انتظار داریم مسئولان در این خصوص تلاشهای جدی تر را دنبال کنند.
خدمتگزار با بیان اینکه در زمینه بیمه عشایر و بیمه اجتماعی مرزنشینان آمادگی داریم تا حمایتهای لازم در این زمینه انجام شود، افزود: خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است که با توجه به گستردگی و پراکندگی جمعیتی آن، رفع مشکلات در حوزه عشایری و روستایی نیازمند توجه مسئولان در مرکز است.
استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: اعتباراتی که در حوزه امور عشایری خراسان جنوبی مصوب شده، بسیار چشمگیر است اما نگرانیهای بعد از تصویب مربوط به نقدینگی و تخصیص این اعتبارات است.
خدمتگزار با بیان اینکه سازمان امور عشایر استان باید برنامه و نیازهای درمانی مناطق عشایری را اعلام کند تا اقدامات لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی برنامهریزی شود، اظهار کرد: سازمان امور عشایر همچنین باید یک الگوی مشخص از سرپناه عشایری را ارائه دهد تا بر اساس آن برنامهریزیهای لازم صورت گیرد.
نظر دهید