مسئول امور عشایر هرمزگان اعلام کرد:
عشایر هرمزگان 12هزار تن شیر و گوشت قرمز تولید می کنند
منوچهر سالاری گفت: عشایر این استان سالانه حدود 12هزارتن شیر و گوشت قرمز تولید و روانه بازار می کنند.
مسئول امور عشایر هرمزگان گفت: عشایر این استان سالانه حدود 12هزارتن شیر و گوشت قرمز تولید و روانه بازار می کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، منوچهر سالاری در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا آمار دام های عشایر کوچنده هرمزگان را 800هزار واحد دامی ذکر کرد.
وی از تولید صنایع دستی بعنوان یکی از مهمترین فعالیت های خانوارهای عشایری هرکزگان نام برد و افزود: سالانه 212متر انواع صنایع دستی شامل قالی، قالیچه، تابلو فرش، جاجین، پلاس و حصیر و 110متر جوراب، خورجین، کلاه و دستکش تولید می شود.
سالاری با اشاره به فعالیت های عشایر در بخش کشاورزی از تولید سالانه حدود 40 هزارتن محصولات باغی و زراعی شامل 25هزارتن خرما، پرتقال و نارنگی و 16هزارتن گندم و جو بعنوان بخشی دیگر از فعالیت های آنان نام برد.
مسئول امور عشایر هرمزگان گفت: در اجرای طرح اسکان عشایر ده ها هکتار زمین به عشایر کوچنده هرمزگان در سال های دهه هفتاد و هشتاد شمسی واگذار شده است.
وی خاطرنشان کرد: جمعیت عشایری استان هرمزگان سه هزار و500خانوار ذکر شده که حدود یکهزار و 500خانوار از آنان درون کوچ هستند و با آغاز فصل بهار به مناطق ییلاقی شهرستان های بافت، سیرجان و بردسیر از توابع استان کرمان کوچ می کنند. کوهشاهی بزرگ ترین ایل عشایری هرمزگان است.
نظر دهید