مدیرکل امور عشایر اصفهان:
عشایر اصفهان امسال 12هزار تن گوشت قرمز تولید کردند
مدیرکل امور عشایر اصفهان از تولید 12 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر این استان در سال جاری خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر اصفهان، مختار اسفندیاری اظهار داشت: عشایر استان اصفهان امسال 12 هزار تن گوشت قرمز تولید کردند که معادل 28 درصد کل نیاز استان می باشد.
وی افزود: به طور متوسط هر فرد عشایری گوشت مورد نیاز 16 نفر را تولید کرده است که این حجم از تولید و بهره وری در هیج کارگاه یا کارخانه ای در استان و کشور یافت نمی شود.
اسفندیاری گفت: هر چادر عشایری به مثابه یک کارگاه تولیدی است که همه اعضای آن اعم از زن و مرد و پیر و جوان در تمام طول شبانه روز به کار و تلاش مشغول هستند که این همدلی و همراهی تنها در جامعه عشایری وجود دارد.
مدیرکل امور عشایر اصفهان گفت: برای افزایش تولیدات عشایر به ویژه تولید گوشت قرمز، امور عشایر استان اصفهان طرح مجتمع دامپروی جرقویه را به بهره برداری رسانده است و احداث مجتمع های دامپروری در سایر مناطق عشایری استان نیز در حال راه اندازی و احداث می باشد.
نظر دهید