امروز : 04 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1395/06/16 - 14:26
  • تعداد بازدید : 695
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد انتقاد کرد:

عدم تناسب جمعیت عشایر و توزیع اعتبارات در کهگیلویه و بویراحمد

مجید علیپورگفت: هیچ تناسبی بین جمعیت عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد و توزیع اعتبارات وجود ندارد.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: هیچ تناسبی بین جمعیت عشایر این استان و توزیع اعتبارات شهرستانی وجود ندارد.


 


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، مجید علیپور اظهار داشت: عشایر کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی بیش از 70 هزار نفر 12 درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند ولی در زمینه اختصاص اعتبارات توسط شورای برنامه‌ریزی شهرستان‌ها به این جامعه کم لطفی میشود.


 


وی عنوان کرد: به طور مثال شهرستان لنده با دارا بودن 4.6 درصد جمعیت عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد از سه محل دو درصد نفت، استانی و ماده 180، تنها 88 میلیون و 800 هزار تومان اعتبار دارد که این اعتبار جوابگوی یک ماه آبرسانی سیار به عشایر این شهرستان است.


 


علیپور افزود: عشایر شهرستان لنده دارای 452 خانوار عشایری در ییلاق و 514 خانوار در قشلاق هستند که به طور حتم با این اعتبارات ناچیز امکان خدمات رسانی مطلوب به آنان وجود ندارد.


 


بر اساس این گزارش، مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد در نشست شورای برنامه‌ریزی شهرستان بویراحمد با اشاره به اینکه بیشتر عشایر این استان در حال حاضر مشکلات زیادی بخصوص در زمینه آب دارند، افزود: در سال‌های اخیر بحران آب در همه مناطق استان را تجربه کرده‌ایم که عشایر بیش از همه دچار آسیب شده اند.


 


علیپور گفت: جمعیت عشایری شهرستان بویراحمد 37 هزار و 699 نفر است که 15 درصد از جمعیت کل جمعیت شهرستان بویراحمد را شامل می شود اما در توزیع اعتبارات به کمتر از 10 درصد آنان اعتبار اختصاص داده شده است یعنی از 71 میلیارد تومان اعتبار تنها 800 میلیون تومان به این جمعیت 15 درصدی اختصاص داده شده است.


 


وی تاکید کرد: با توجه به شرایط خاص عشایر کهگیلویه و بویراحمد و کاهش منابع آبی نیاز به توجه و بازنگری در تخصیص اعتبارات داریم.


 


 


علی‌پور گفت: همچنین باید برای تامین و ترمیم راه‌های عشایری اقدام کنیم که هرساله بخش زیادی از این راه‌ها بر اثر حوادث مختلف از بین می‌روند اما با این اعتبارات ناچیز نمی‌توان کار زیادی انجام داد که لازم است برای رفع این مشکل تدبیری اندیشیده شود.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب