مشاور استاندار لرستان خبر داد:
راهاندازی موسسه اقوام و عشایر در لرستان
شجاع دریکوند، مشاور استاندار لرستان از راهاندازی بنیاد اقوام و عشایر در این استان خبر داد.
مشاور استاندار لرستان از راهاندازی بنیاد اقوام و عشایر در این استان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شجاع دریکوند در گفتوگو با خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: به علت اینکه در طول سالیان متمادی عشایر استان نهادی و یا سازمانی نبوده که بتواند پاسخگوی همه نیازهای این قشر مولد باشد، تصمیم گرفتیم با توجه به حمایت نظام اسلامی و دولت تدبیر و امید برای مشارکت هرچه بیشتر و استفاده از حقوق این قشر شریف، این نهاد مدنی را راهاندازی کنیم.
وی بیان داشت: از مهمترین اهداف این موسسه معرفی فرهنگ بومی که شامل شعر، موسیقی، سنن، نوع زندگی و معاش اقتصادی و نقش عشایر در دفاع از کشور در طول زمان و انقلاب و معرفی نخبگان علمی، مذهبی و فرهنگی به جامعه است.
دریکوند ادامه داد: همچنین توسعه و ارتقا فرهنگ ایرانی ـ اسلامی و آشنا کردن قشر جوان و دانشگاهی و وصل به فرهنگ علوم اجتماعی برای حفظ فرهنگ و خدمات عشایر لرستان و الگو گرفتن مثل همزیستی و حمایتهای معنوی و خانواده محور که در فرهنگ لرستان بوده، بسیار مورد توجه است.
مشاور استاندار لرستان در امور اقوام ادامه داد: جایگاه حقوقی این موسسه طی فرایندی اخذ شده که ابتدا از طریق فرمانداری و بعد از استعلامات از نهادهای ذیربط و برابر با قانون وزارت کشور این مجوز اخذ شد.
وی افزود: اعضاء اصلی این موسسه 9 نفر و اساسنامه مشتمل بر 150 نفر و 19 نفر کارگروه است که هریک در بخش اختصاصی فعال خواهند شد و تشکیل جلسات و دعوت از عموم برای عضویت در این نهاد مدنی در فرآیندی به اطلاع عموم خواهد رسید.
دریکوند با بیان اینکه گستره فعالیت این موسسه در استان لرستان خواهد بود، افزود: همچنین هر شهرستانی که مایل باشد میتواند زیر شاخهای تشکیل دهد و به ساماندهی علاقهمندان اقدام کند و در همایشهای ملی و اسلامی توانمندی عشایر منطقه را به مشارکت بگذارند.
مشاور استاندار لرستان در امور اقوام اضافه کرد: آنچه هدف این موسسه بوده ایجاد همدلی بیشتر در بین فرزندان این آب و خاک است و از تمامی عشایر و نخبگان فرهنگی و علمی و معتمدان عشایر دعوت میکنیم که این فرصت را برای معرفی فرهنگ غنی لرستان مغتنم شمرده و با حضور و نظرات خود به تقویت اتحاد ملی کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: هر قشری از جوامع بشری دارای حقوق اجتماعی است و قومیتها در ایران اسلامی پایه و اساس اتحاد ملی را تشکیل دادهاند و به طبع این حقوق برای تمایز کشور و استان در قوانین اساسی لحاظ شده است.
نظر دهید