رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی:
دپوی دام توسط دامداران علت گرانی گوشت در بازار است
علیاصغر ملکی گفت: با دپوی دام توسط دامداران متاسفانه از اول مرداد شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستیم.
رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی با اشاره به دپو دام توسط دامداران با توجه به ایام عید قربان گفت: متاسفانه از اول مرداد ماه دوباره شاهد افزایش قیمت گوشت در بازار هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها قیمت گوشت گوسفندی و حتی گوساله مجددا در هفته گذشته افزایش یافت و این روند صعودی با شروع هفته جاری نیز ادامه پیدا کرد تا جایی که قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی به 40 هزار تومان رسیده است.
نکته قابل توجه اینجاست که این نرخ مربوط به میادین میوه و ترهبار است و شاهد قیمتهای بالاتری برای این محصول در بسته بندیهای شرکتی و فروشگاهی هستیم.
البته در این میان گوشتهای تازه وارداتی نیز در سطح شهر به فروش می رسد که قیمت آنها معقولتر و کمتر از گوشت داخلی است و با قیمت هر کیلو 35 هزار تا 36 هزار تومان در سطح شهر به دست مصرف کننده میرسد.
علاوه بر این، افزایش قمیت گوشت گوسفندی به بازار گوشت گوساله نیز سرایت کرده و قیمت هر کیلو از این محصول به 36 هزار و 500 تومان رسیده است.
در این رابطه علیاصغر ملکی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی پایتخت با تایید افزایش قیمت و علت آن گفت: متاسفانه از اول مرداد ماه دوباره شاهد افزایش قیمت گوشت در بازار بودهایم، چرا که آنچه در بازار مشاهده میشود، با وعده مسئولان در مورد عرضه دام فاصله دارد.
وی در خصوص ورود عرضه دام عشایر برای کنترل قیمت در بازار تصریح کرد: اول اینکه این اتفاق هنوز نیفتاده و دیگر آنکه دام عشایر مورد پسند پایتخت نشینان نیست، چرا که ترکیبی از دامهای مختلف از جمله بز و میش هم هست، اما کشتارگاههای تهران دام دست چین و گوشت ممتاز و فانتزی را میخواهند که معمولا در بین دامهای استان کردستان یافت میشود.
ملکی نزدیک شدن عید قربان را یکی دیگر از عواملی عنوان کرد که دامداران ترجیح میدهند، تا 12 روز آینده دام خود را دپو کرده و به بازار عرضه نکنند، تا بتوانند با قیمت بهتری در روز عید قربان به فروش برسانند.
نظر دهید