امروز : 24 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1400/02/05 - 12:56
  • تعداد بازدید : 387
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید سالیانه 7500 تن گوشت توسط عشایر کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: عشایر استان سالیانه هفت هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد، فضل الله آذری فرد اظهار داشت: عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یک‌ میلیون رأس دام سبک و سنگین نگهداری می کنند و سالیانه هفت هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز توسط آنان تولید می شود.


وی با اشاره به اجرای طرح زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری استان، افزود: طرح زنجیره تولید را برای افراد متقاضی در استان انجام می دهیم و براساس هدف گذاری انجام شده در پایان اجرای این طرح میزان تولید گوشت قرمز توسط عشایر استان به ده هزار تن در سال می رسد.



آذری فرد ادامه داد: میانگین مصرف خوراک دام به صورت سنتی بین ۱۲ تا ۱۳ کیلوگرم برای تولید یک کیلوگرم گوشت است و با اجرای طرح زنجیره تولید به پنج کیلوگرم خوراک برای تولید یک کیلوگرم گوشت رسیده است.



مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای طرح زنجیره تولید ۵۰ درصد هزینه تولید یک واحد دامداری را کاهش می دهد و از طرفی سبب افزایش تولید و درآمد خانوار، ایجاد اشتغال جدید، تثبیت شغل در مناطق عشایری و خروج بخشی از دام مازاد عشایر از مراتع می شود.




وی ابراز داشت: گوشت تولیدی عشایر استان کیفیت بالایی دارد اما به علت نبود صنایع بسته بندی، تبدیلی و تکمیلی و معرفی نشدن مناسب، ارزش افزوده آن نصیب دیگر استان ها می شود.


کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب