امروز : 03 بهمن 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1396/05/03 - 14:53
  • تعداد بازدید : 909
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان خبر داد:

تدوین برنامه سازمان امور عشایر برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق عشایری

شاهپور علایی مقدم از تصویب طر‌ح‌های سازمان امور عشایر برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی خبر داد.

معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر از تصویب طر‌ح‌های این سازمان برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی خبر داد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، شاهپور علایی مقدم با بیان این خبر افزود: کارگروه تدوین برنامه سازمان امور عشایر برای بهره مندی از منابع 1.5 میلیارد دلاری قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، طرح‌های مرتبط با عشایر موضوع این قانون  را تصویب کرد.


وی با اشاره به قانون  اعطای تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در روستاها با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته، عشایری و مرزی افزود: تصویب این قانون فرصت بسیار مغتنمی است تا نسبت به عملیاتی نمودن بسیاری از برنامه های ساماندهی و توسعه پایدار عشایری با محوریت گسترش فعالیت های اشتغال‌زای مولد اقدام شود.


معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان تصریح کرد: سازمان امور عشایر برای بهره مندی هدفمند و مؤثر جامعه عشایری از منابع اعتباری و ظرفیت های تصریح شده در متن این قانون، 7 طرح راهبردی در حوزه های تولیدی و خدماتی را تدوین کرده است.


وی تشریح کرد: این طرحها شامل طرح زنجیره تولید گوشت قرمز عشایر، زنجیره تولید شیر و فرآورده‌های آن، چرخه تولید صنایع دستی، چرخه تولید گیاهان دارویی، چرخه محصولات باغی، طرح توسعه گردشگری عشایر و ایجاد و توسعه شرکتهای خدماتی، پشتیبانی و مهندسی است.


علایی‌مقدم با اشاره به نتایج موردانتظار طرح‌های هفت‌گانه اظهار داشت: افزایش تولید محصولات دامی، باغی و صنایع دستی عشایر، ارتقای بهره وری منابع در مناطق عشایری، افزایش درآمد سالانه هر خانوار عشایر، حفظ و صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، بهبود و غنی سازی مشاغل موجود و اشتغال جدید به طور مستقیم، اصلاح زنجیره تولید و برخورداری بیشتر عشایر از منافع تولیدی و در نهایت افزایش سطح مشارکت در جامعه و اتکای عشایر به خود و سازمان های مردم نهاد از مهمترین مزایای این طرح‌ها به شمار می‌روند.


وی در پایان اظهار امیدواری کرد، با اجرای نظام‌مند و دقیق این طرح‌ها و ارائه تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط، ضمن اعمال مدیریت، راهبری، نظارت و ارزیابی طرح ها و پروژه های اجرایی از محل قانون مذکور، زمینه توسعه و اشتغال پایدار جامعه عشایری کشور فراهم شود.


گفتنی است، بر اساس قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، در راستای تحقق اهداف سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی به صندوق توسعه ملی اجازه داده می‌شود با هدف توسعه روستاها و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، معادل ریالی یک میلیارد و 500 میلیون دلار از منابع صندوق را از طریق بانک های عامل صرف اعطای تسهیلات برای ایجاد اشتغال در روستاها با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته، عشایری و مرزی نماید.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب