ریزگردها مدارس خوزستان را تعطیل کردند
تاثیرات منفی تعطیلی ها بر روند آموزش دانش آموزان عشایری
بخشی از تقویم آموزشی دانش آموزان عشایری، مربوط به کوچ آنان است و تعطیلیهای غیرمترقبه بر اثر گرد وخاک میتواند تأثیر منفی بر کیفیت و آموزش آنان داشته باشد.
بخشی از تقویم آموزشی دانش آموزان عشایری، مربوط به کوچ آنان است و این تعطیلیهای غیرمترقبه بر اثر گرد وخاک میتواند تأثیر منفی بر کیفیت و آموزش آنان داشته باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان با بیان اینکه مدارس عشایری برای حفاظت دانشآموزان در برابر وقوع پدیده گردوخاک مناسب نیستند، گفت: دانشآموزان عشایری نسبت به دانشآموزان برخوردار نیازهای بیشتری دارند که باید به آنها توجه بیشتری شود.
حمید قنبری یادآور شد: فضای مدارس عشایری در حالت عادی نیز غیر قابل تحمل است چه برسد به این که طوفان گرد و خاک رخ دهد.
وی افزود: تنها کاری که میتوانیم در این زمینه انجام دهیم آن است که معلمان در روزهای عادی تلاش کنند که عقبماندگی های بهوجود آمده برای دانشآموزان عشایری را برطرف کنند.
رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان گفت: فرآیند تعلیم و تربیت امری تدریجی است و نمیتوان همه مطالب را به یکباره به دانشآموزان درس داد همچنین گردوخاک پدیدهای است که با سلامتی انسان ارتباط دارد. نمیشود بگوییم با ایثار و فداکاری در هوای آلوده دانشآموزان را به مدرسه بکشانیم و به آنها درس دهیم، قطعاً سلامتی و بهداشت دانشآموزان مهمتر است.
قنبری گفت: مدارس عشایری فضای استانداری ندارند و تعداد زیادی از دانشآموزان، در مدارس کانکسی در چادر یا در فضای آزاد تحصیل میکنند. این دانشآموزان تحمل و طاقت کمتری در این زمینه دارند، چراکه تحصیل در شرایط عادی در این مدارس نیز مشکل است.
وی افزود: هماکنون 14 هزار دانشآموز در 14 منطقه عشایری و در قالب 600 مدرسه در استان مشغول به تحصیل هستند. گردوخاک موضوعی نیست که مربوط به امروز باشد و حل آن نیاز به یک اراده ملی و عزم همه دستگاههای اجرایی دارد.
نظر دهید