امروز : 30 دی 1403
جهش تولید با مشارکت مردم
پرچم جمهوری اسلامی ایران
FR
  • تاریخ انتشار : 1397/02/29 - 11:33
  • تعداد بازدید : 836
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی صورت گرفت

اهدای احکام بازنشستگی عشایر عضو صندوق بیمه روستاییان و عشایر در خراسان شمالی

علی ربیعی گفت: سیاست دولت ترویج بیمه در مناطق روستایی و عشایری است تا دوران سالمندی آنان با فقر همراه نباشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه استاندار خراسان شمالی با حضور در سیاه چادرهای عشایر مستقر در شهرستان بجنورد احکام بازنشستگی و مستمری بگیری شماری از آنان  را اهدا کرد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، علی ربیعی  در این مراسم اظهار داشت: بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مشمول مستمری بگیری و از کار افتادگی است که با کمترین هزینه افراد می توانند خود را بیمه کنند چرا که بخش اعظم این پرداختی بر عهده دولت است.



وی افزود: با توجه به نوع بیمه انتخابی حداقل پرداختی افراد به طور ماهانه از 20 هزار تومان شروع می شود و پرداخت حق کارفرمایی برعهده دولت است.


ربیعی با بیان اینکه اکنون یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر یعنی معادل ۳۰ درصد کل جامعه هدف، بیمه شده روستایی و عشایری داریم، تاکید کرد: برای جذب ۷۰ درصد باقی مانده نیاز به کار بیشتری داریم.


وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ادامه داد: یکی دیگر از سیاست های دولت اتصال این بیمه اجتماعی به طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری است.



وی تصریح کرد: صرف پرداخت وام در طرح اشتغال پایدار روستایی به عنوان اشتغال زایی تلقی نمی شود چرا که تجارب گذشته نشان داده است که پرداخت وام تنها به معنای اشتغال نیست بنابراین شناسایی و تعریف رسته های شغلی با توجه به توانمندی های هر استان از اولویت های این طرح ملی است..


ربیعی اشاره داشت: رسته های شغلی در خراسان شمالی شناسایی و نهادسازی شده است و این رسته ها در گذشته به بازار متصل نبودند که تکمیل نبودن زنجیره تولید و انباشت محصولات تولیدکنندگان را به دنبال داشت.


وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی افزود: زنجیره ای و خوشه ای نبودن تولید باعث افزایش هزینه  و ناکارآمد بودن تولید خواهد شد بنابراین رسته های شغلی با هدف تکمیل زنجیره تولید در هر استان تعریف شد و اکنون در خراسان شمالی به اندازه سهمیه تعیین شده، طرح ها بررسی و مصوب شده است.


وی تاکید کرد: به منظور عملکرد بهتر بانک های عامل در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی تقسیم کار میان آنان انجام گرفت و پرداخت تسهیلات اشتغال عشایر به صندوق کارآفرینی امید، طرح های با محوریت مباحث کشاورزی به بانک کشاورزی، طرح هایی با جهت گیری فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی به پست بانک و طرح های تعاونی ها و دیگر طرح های متوسط هم به بانک توسعه تعاون محول شد.


ربیعی مسئله سلامت و آموزش را از چالش های عشایر کوچنده کشور اعلام کرد و افزود: بازماندگی از تحصیل به ویژه برای دختران در این قشر از جامعه زیاد بوده و سیاست دولت به حداقل رساندن و حل این مشکل در سال جاری است.

کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب