مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:
افزایش 500 تنی تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
مجید علی پور گفت: با اجرای طرح دوقلو زایی دام های عشایر میزان تولید گوشت قرمز تولیدی عشایر استان 500 تن افزایش یافته است.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: با اجرای طرح دوقلو زایی دام های عشایر میزان تولید گوشت قرمز تولیدی عشایر استان 500 تن افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، مجید علی پور در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: میزان تولید گوشت قرمز این استان در سالهای گذشته هفت هزار تن بود که با اجرای طرح دوقلو زدایی هماکنون به هفت هزار و 500 تن رسیده است.
وی با بیان اینکه طرح دوقلو زایی در پنج درصد دامهای مناطق عشایری اجرا شد گفت: این طرح نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران و بخصوص عشایر دارد.
علی پور اظهار کرد: این طرح بهصورت گسترده در 35 گله و در بین دو هزار رأس دام عشایری استان انجام شده است که علاوه بر افزایش تعداد دامها میزان تلفات را نیز تا حدود زیادی کاهش میدهد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با اجرای این طرح تحویل عظیمی تا چهار سال آینده در تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری استان ایجاد می شود.
نظر دهید