اجرای طرح پرواربندی دامهای عشایری استان تهران موفق بود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: پرواربندی دامهای سبک عشایر با حمایت وزارت جهاد کشاورزی یکی از طرح های موفق در مناطق عشایری استان تهران است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان تهران، کریم ذوالفقاری در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستائیان و عشایر کشور که در محل نمایشگاه بین المللی تهران در حال برگزاری است، اظهار داشت: امسال نیز طرح پرواربندی دام سبک عشایر با وسعت بیشتری با هدف افزایش تولید در استان تهران اجرا میشود.
وی با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه توانمندی های روستائیان و عشایر کشور افزود: جامعه عشایری استان تهران در کنار عشایر سایر استان های کشور آخرین توانمندی های خود را به معرض نمایش گذاشتند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ادامه داد: عشایر این استان جامعه ای مولد هستند که با تولید محصولات خود در پایتخت نقش مهمی در تامین مواد لبنی و دامی دارند.
وی تاکید کرد: اگر تولیدات کشاورزان و عشایر استان نبود استان تهران با جمعیت بالای ۱۵ میلیون نفری در تامین گوشت قرمز و محصولات لبنی با مشکل جدی مواجه می شد چراکه ۲۰ درصد گوشت قرمز پایتخت نشینان توسط جامعه عشایری تامین می شود.
حضور استاندار تهران در نمایشگاه
مدیر امور عشایر استان تهران نیز گفت: استاندار تهران با حضور در سیاه چادر عشایری این استان از برگزاری جلسه شورای عشایری دریکی از مناطق عشایری استان خبر داد.
هاتف ممیزی افزود: در روزهای آینده جلسه شورای عشایری استان تهران به ریاست استاندار تهران به منظور بررسی مشکلات جامعه عشایری استان برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر توجه خوبی به جامعه عشایری شده که طرح پرواربندی دام سبک یکی از طرح های موفق و اثر گذار در استان تهران بوده و همچنین راه اندازی صندوق های اعتبارات خرد برای اشتغال زایی و کسب درآمد زنان عشایری از دیگر طرح هایی است که امسال نیز در دستور کار قرار دارد.
چهارمین نمایشگاه توانمندی روستاییان و عشایر با شعار روستای ایرانی- کالای ایرانی در سال رونق تولید با مشارکت استانداریهای سراسر کشور و توجه به اقتصاد مقاومتی در ۱۰ سالن نمایشگاه بینالمللی تهران به وسعت ۲۶ هزار متر مربع و ۱۴ هزار متر مربع فضای باز از ۲۴ تا ۲۷ مرداد پذیرای علاقهمندان است.
این نمایشگاه در ۱۴ سرفصل با رویکرد طرحها و پروژه های موفق تولیدی و اشتغالزا، بازاریابی و تجاری سازی تولیدات روستایی، سالن کسب و کارهای آینده روستا، ایل نمادین، موسسات مالی و نهادهای عمومی غیردولتی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، خیرین، خیریهها و گروههای جهادی، معرفی اجرای زنده بازیهای بومی و محلی، دهکده جهانی، کودک و روستا، سالن اجرای مراسم، سفرهخانه و چایخانه سنتی در حال برگزاری است.
نظر دهید